Det vi tilbyder

Vores tidsperiode dækker perioden 1448-1481 som den kan have set ud i Danmark for en velbeslået Ridder med sit følge af soldater og civilpersoner såsom køkken- og tjenestefolk, håndværkere og selvfølgelig rosset, som søger den beskyttelse det giver, at rejse med en bevæbnet enhed.

Somme tider har vi også følgeskab af en rig Købmand (dog uden salgsbod) samt en gøgler til at holde modet oppe i lejren.
Vi går op i at være historisk korrekt med vores dragter og udstyr dvs. der skal være kilder på, at man har haft den type/form for dragt og udstyr.
Burgenda blev startet i 2005 som en decideret kampgruppe,men vi måtte dog hurtigt indrømme at uden mad og drikke duer helten ikke, så vi udvidede hurtigt med et “køkken” og har lige siden udbygget vores lejr med borde-bænke og meget andet udstyr
Vi tilbyder at deltage på jeres marked med følgende :
Et par lejesoldater i fuld pladepanser og en del letpansrede lejesoldater og op til 10 civile samt en rigt udstyret teltlejr med borde, bænke og meget andet bestående af op til 9-10 telte, våben og rustningsdisplay, hvor vi kan fremvise alt fra ringbrynje til pladerustninger med dertil hørende våbenarsenal. Somme tider har vi også arbejdende håndværk som fx brynje-mager, tinstøber og arbejdende feltkøkken med kogeø.

Vore soldater kan tilbyde at stå for et kampshow hvor der bliver kæmpet bravt og/eller deltage i et eventuelt fællesslag. Det vil også kunne aftales at soldater “patruljerer” på pladsen for at opretholde ro og orden, gerne med indbyggede små events såsom indfangning af forbrydere/skatteundragere eller indkrævning af skatter fra ????
Den civile del laver forskellige former for små håndværk, lejrliv og informationsformidling.


Kontakt os på email ( kontakt@burgenda.dk)

Vi har bl.a. tidligere deltaget på flg. markeder;

  • Bornholms middelalder marked
  • Landskrona (Sverige)
  • Esrum riddermarked
  • Københavns Middelalder Marked
  • Tøjhusets efterårs marked
  • Holbæk Middelalder Dage

Se billeder i vores Galleri

 

Gem